Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Deze website classictruckmarkt is alweer de 4 de generatie, en is  ontstaan uit  mijn hobby de Daf trucks. Nadat wij de wagen hadden gekocht  rees  ons de  vraag waar  halen we de  onderdelen , verzekeringen enz.

Dankzij de  site www.oudedaf.nl kreeg ik steeds  meer  inzicht  van onderdelen en waar te  halen, ook anderen waar  geen truck clubs  voor zijn kwamen bij mij en zo werd de  site  oudedaf  gesplitst

De eerste verkoop site zat  ingebouwd  bij oudedaf.nl, daarna  kregen we de  site  oudedafmarkt.nl, classictruckmarkt.nl en de 4 de  generatie classictruckmarkt.eu.

Het is  puur  hobby van mij dezer sites en vind  het dan ook erg  leuk om naar  aanleiding  van het oldtimer  gebeuren diverse  nieuwe  gezichten te  leren kennen en inmiddels  is er  al een leuke  kring  opgebouwd

Verder  beheer  ik ook nog de  websites;

http://www.oudedaf.nl   http://www.oudetrucksenmeer.nl   http://www.oudedaftechniek.nl en de  verouderde site http://www.classictruckmarkt.nl de  laatste zal gelinkt  gaan worden aan de nieuwe  site  in de  loop van de  tijd.

 

 

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?